Takkelage krydsord

Synonym for Takkelage – Synonymbog.com

Synonym for Takkelage

Vi fandt 9 løsningsforslag for ordet TAKKELAGE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TAKKELAGE.

Beskrivelse og synonymer for ordet Takkelage

TAKKELAGE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Svar ✓ for TAKKELAGE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste rig med 3 …

TAKKELAGE – Krydsord

Liste over synonymer til det ord TAKKELAGE og 11 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Svar ✅ for TAKKELAGE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for TAKKELAGE – Krydsord

Synonymer for TAKKELAGE

1. et sejlskibs master, bomme, tovværk m.m. SPROGBRUG sjældent. Synonymer rig rigning. Ord …

Liste over synonymer til det ord TAKKELAGE og 11 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

takkelage — Den Danske Ordbog – Ordnet

Charlotte Hammenshoej. En syvsover er en der sover længe. ‏۲‏ کالونه راپور. Lisbeth Dam, profile picture. Lisbeth Dam. Takkelage krydsord. 1 میاشت راپور.

فېسبوک – ننوتل

Facebook

reaktion på noget som man burde være taknemmelig for el. påskønne (sj.) takkelage, sb.fk. et sejlskibs master, bomme, tovværk m.m. tovværk i et skibs master …

Du kender sikkert en ’syvsover’, men hvad med historien bag ordet? Ordet ’syvsover’ bruges om en person der sover længe om morgenen, og er desuden navnet…

Sjældne ord — sproget.dk

25. jan. 2022 — … der sammen med Arsenaløen og Nyholm husede landets betydelige orlogsflåde og alt dertil hørende grej rækkende fra takkelage til kanoner.

Alle kender den som Papirøen. Men måske du fremover skal …

KRYDSORD. KRYDSREVISION. KRYDSRIM. KRYDSTOGT. KRYKKESTOK. KRYPTOGRAF. KRYPTOGRAM. KRYSTALGLAS. KRYSTALKUGLE. KRYSTALLOID. KRYSTALSUKKER. KRYSTALSÆBE.

SAMMENSATTE NAVNEORD –mange, man måske ikke …

Keywords: takkelage krydsord