Øl app

Untappd – Discover Beer i App Store

Discover and share great beers, breweries, and venues with your friends, while earning badges for exploring beers of different styles and countries.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Untappd – Discover Beer. Download Untappd – Discover Beer til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Untappd – Discover Beer – Apps i Google Play

Oplev og dele store øl, bryggerier, og steder med dine venner, mens du tjener badges til at udforske øl af forskellige stilarter og lande.

Gør dig klar til at drikke socialt! Opdag og del nye øl og barer nær dig!

Guide: Apps til den bedste vin og øl – TV 2 – Livsstil

Guide: Apps til den bedste vin og øl – TV 2

8. okt. 2012 — Guide: Apps til den bedste vin og øl · Vivino. Her kan du finde oplysninger om din vin. · Dinvintjener. En dansk app, som tager udgangspunkt i …

Er du i tvivl, om hvad du skal servere til din tre retters menu? Eller savner du inspiration til din bytur?

Scan din flaske | ugeavisen.dk

24. feb. 2018 — Untappd er den app, jeg bruger oftest. Jeg bruger den, når jeg står i butikken og vil vide, om den øl, jeg har i hånden, er noget for mig.

En guide til den gode app

By The Old Irish Pub – Danmark | Facebook

Vejen til Godt Øl nu som Android app

7. apr. 2011 — Guiden Vejen til Godt Øl er nu tilgængelig både som Android og iPhone app. Godt Øl er nu klar som app til Android smartphones. Baseret på Danske …

Vejen til Godt Øl nu som Android app – Beerticker.dk —

De fem bedste Android-øl-apps | Androidsis

11. nov. 2021 — De bedste øl-apps til Android · 1 Untappd · 2 byg · 3 Bedøm øl · 4 BryggerR · 5 Håndværker drinks. At uddybe …

De fem bedste Android-apps om øl. Oplev disse ølapplikationer, som du kan downloade nu fra Play Butik på din telefon.

De fem bedste Android-øl-apps | Androidsis

Din Lokale Bodega er en ny app for værtshuse i København

3. nov. 2018 — Arkivfoto Bodega. Forestil dig at du kan gå ind på et af Københavns mange vandhuller hver eneste dag og få en gratis øl.

Cocktail-barer og smarte nye steder åbner stort set hver eneste uge i Københavns forskellige bydele og nærmest i samme tempo drejer de traditionelle værtshuse nøglen om.

Ny app giver gratis øl: Københavns brune værtshuse går digitalt

Leif har smagt flere end 10.000 øl: – Jeg skal i hvert fald have én ny hver dag | jv.dk

23. okt. 2022 — alkohol. At bruge en app som Untappd får ham til drikke andet øl end det, han plejer, men han er selv blevet overrasket over, hvor meget sport …

Et af de mennesker i Danmark, der har smagt på allerflest forskellige øl, er Leif Madsen. For ølentusiasten er der gået sport i at tjekke nye øl ind på en særlig øl-app, og meget af hans fritid bruges i jagten på nyt, godt øl. I både ind- og udland.

Keywords: øl app