Miljøzone aarhus kort

Miljøzone i Aarhus

8. dec. 2022 — Miljøzonen skal skabe mindre forurening og renere luft. Det betyder, at nogle ældre dieselbiler ikke må køre ind i zonen uden et partikelfilter.

Miljøzonen i Aarhus stiller krav til tunge dieselkøretøjer (lastbiler og busser) over 3,5 tons.

Hvor ligger zonerne – Miljøzoner

Hvor ligger zonerne

25. mar. 2022 — Miljøzonen i Aarhus omfatter byområdet, der afgrænses af Nordre Ringgade, Vestre Ringgade, Søndre Ringgade, …

Dieselbiler tvinges væk fra centrum – TV2 Østjylland

22. jun. 2020 — I Aarhus er trafik til og fra Molslinien undtaget fra miljøzonens krav. Det gælder ruten ad Nørrebrogade og Nørreport.

Ny lov kan sende gamle dieselbiler ud af byen – TV2 Østjylland

10. nov. 2022 — Det er området, afgrænset af Ringgaden, Marselis Boulevard og Sydhavnsgade, der har status af miljøzone. Kort: Aarhus Kommune.

Kort over miljøzonerne – AutoBranchen Danmark

10. nov. 2022 — Nu er det besluttet at udvide ordningen til også at gælde dieseldrevne personbiler, skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse. Fra slutningen …

Nu bliver der indført miljøzone i Aarhus C – Århus Stiftstidende

Slut med forurenende dieselbiler: Nu bliver der indført miljøzone i Aarhus C | stiften.dk

Område / omfang for miljøzonen: Miljøzonen ligger ved Aarhusbugten i Kattegat – og bugten udgør zonens østlige grænse. Miljøzonen ligger generelt inden for …

Siden 2009 har dieseldrevne lastbiler og busser kun kunnet køre inden for Ringgaden, hvis de havde partikelfilter. Om et år gælder det også dieseldrevne personbiler.

Miljøzone udvides: Disse biler forbydes i midtbyen

Miljøzoner. I miljøzonerne skal dieseldrevne lastbiler, busser og varebiler overholde særlige krav til partikeludslip. Renere luft til borgerne i byerne.

Dieseldrevne lastbiler, busser og varebiler har siden midten af 2020 skulle have monteret et partikelfilter for at køre i den såkaldte miljøzone i det centrale Aarhus.

Aarhus – EcoSticker.dk

Miljøzoner – Miljøstyrelsen

Miljøzoner

I miljøzonerne skal tunge dieselkøretøjer overholde særlige krav til partikeludslip.

Keywords: miljøzone aarhus kort