Lasse tv2

Lasse Sjørslev – Wikipedia, den frie encyklopædi

Lasse Sjørslev (født 8. februar 1974 i Næstved) er en dansk journalist, der arbejder på TV 2, og han har været med til at starte TV2 News i 2006.

Lasse Sjørslev (@lassetv2) • Instagram photos and videos

Studievært på TV2 Go Aften Live TV2 Nyhederne TV2 News Ordstyrer/moderator/konferencier · 715 posts · 35.9K followers · 670 following.

Lasse Sjørslev – Om TV 2

Lasse Sjørslev

Stills tilhører TV 2 og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline.

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Lasse Andersen – TV 2 – Livsstil

Lasse Andersen – TV 2

Lasse Andersen.

Indehaver af baren Grød beliggende i København samt kogebogsforfatter. Har en vision om at udbrede sin passion for grød, …

lasse sjørslev – BILLED-BLADET

Fødselsdag på en solskinsdag: TV 2-vært fylder 49 år. Lasse Sjørslev … Holder barsel i udlandet: Her er Josefine Høgh og Lasse Sjørslev rejst hen …

Se det fine foto: TV 2-værten Lasse Sjørslev stolt af datteren

27. jun. 2021 — Sådan skriver tv2-værten, Lasse Sjørslev til dette fine instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe. Foto: Privat.

TV 2-værten Lasse Sjørslev åbner op om skilsmissen – BT

TV 2-værten Lasse Sjørslev åbner op om skilsmissen | BT Kendte – www.bt.dk

14. dec. 2018 — Lasse Sjørslev var i fem år fast makker med tv-værten Janni Pedersen på TV 2 News, inden han i 2017 rykkede til Kvægtorvet i Odense og blev …

I et nyt interview taler nyhedsværten Lasse Sjørslev ud om sin skilsmisse.

Lasse Rønlev – Redaktionschef – TV 2 DANMARK A/S

Redaktionschef på TV 2 Nyhederne med ansvar for events, udvikling og udsendelserne kl. 19 og 21:30. Sejler når jeg har fri. | Lær mere om Lasse Rønlevs …

Lasse Sjørslev – Facebook

Side · Journalist · lasj@tv2.dk · instagram.com/lassetv2 · Se mere om Lasse Sjørslev.

Find medarbejder – TV2 Fyn

TV2 Fyn

Helle Nørgaard Andreasen. Økonomi- og HR-chef. hena@tv2fyn.dk. Jakob Herskind. Nyhedschef. jahe@tv2fyn.dk. Lasse Hørbye Nielsen. Redaktionschef.

Keywords: lasse tv2