Hvem læser ekstra bladet

Den typiske læser – Ekstra Bladet

Den typiske læser – Ekstra Bladet

10. mar. 2009 — Den typiske Ekstra Blads-læser – hvem er det? Ja, det er en mand fra hovedstadsområdet med en erhvervsuddannelse.

Ekstra Bladet Annoncesalg kender læserne ud og ind. Og rigtig mange af dem er unge

Ekstra Bladet – Wikipedia, den frie encyklopædi

LÆSERE FORDELT PÅ GEOGRAFI. Ekstra Bladet læses forholdsvist jævnt fordelt på hele landet – dog en smule overrepræsenteret i region Hovedstaden.

Ekstra Bladet publikum – Målgrupper – Ocast

Målgruppe – Ekstra Bladet

Se detaljerede data kombineret med alders- og kønsfordeling af Ekstra Bladet ‘s publikum. … ekstrabladet.dk. Display. 57% Mænd, 43% Kvinder.

Se detaljerede data kombineret med alders- og kønsfordeling af Ekstra Bladet ‘s publikum.

Nu bliver sløret løftet: Sådan skal Qvortrups Ekstra Bladet være

Ekstra Bladet – Wikipedia, den frie encyklopædi

Ekstra Bladet er en landsdækkende dansk avis i tabloidformat, der udgives af JP/Politikens Hus. Ekstra Bladet er blevet betegnet som en sensationsavis.

Hvem læser Ekstrabladet? | fyens.dk

Ekstra Bladet publikum – Ocast

Ekstra Bladets målgrupper. 2 målgrupper. name. ekstrabladet.dk. Display. 57% mænd, 43% kvinder, 44 år. name. Ekstra Bladet Avis.

Se detaljerede data kombineret med alders- og kønsfordeling af Ekstra Bladet ‘s publikum.

Ekstra Bladet >> Anmeldelse af avisen og kontaktoplysninger …

Nu bliver sløret løftet: Sådan skal Qvortrups Ekstra Bladet være – Journalisten

24. nov. 2021 — Ekstra Bladet vil gerne have de læsere, der i Gallups kompas … det ikke skulle være Ekstra Bladet, der gjorde det, så ved jeg ikke hvem.

Hvem læser mest Ekstra Bladet? – Svarene.dk

Hvem læser Ekstrabladet? | fyens.dk

7. feb. 2020 — Læserbrev: Oversat til dansk skriver Stiftens chefredaktør Poul Kjærgaard til os læsere på e-mail, at Ekstrabladet er en lorteavis, …

Læserbrev: Oversat til dansk skriver Stiftens chefredaktør Poul Kjærgaard til os læsere på e-mail, at Ekstrabladet er en lorteavis, eller pænere, en sensationsavis, og ej som Stiften.Jeg er ikke enig med chefredaktøren. EB har også sin berettigelse. I fængsler læses kun EB. I politik har jeg respek..

Ekstra Bladet Nyheder – Vores Avis

Ekstra Bladet >> Anmeldelse af avisen og kontaktoplysninger mm.

Ekstra Bladet har foretaget undersøgelser for at blive bevidste om, hvem der er … geografi og uddannelse læser nyhedsindholdet, som Ekstra Bladet udgiver.

Læs her om Ekstra Bladet. Hvem står bag avisen og hvad skriver avisen om? Hvor ofte udkommer avisen og hvad koster et abonnement. Læs meget mere her.

Hvem læser mest Ekstra Bladet? – Svarene.dk

Mange unge læsere af læserne er mænd, 30-49 år, fordi 40 procent af læserne har den alder. Men hele 29 procent af Ekstra Bladets læsere er faktisk under 30.

Mange unge læsere af læserne er mænd, 30-49 år, fordi 40 procent af læserne har den alder. Men hele 29 procent af Ekstra Bladets læsere er faktisk under 30

Ekstra Bladet Nyheder – Læs alt om Ekstra Bladet her hos Vores-Avis!

19. feb. 2020 — Cirka 25 % af Ekstra Bladets læsere er mellem 12 og 32 år. … Uanset hvem, der ser på det, så er Ekstra Bladet fortsat den største danske …

Keywords: hvem læser ekstra bladet