Grød restaurant

GRØD – Gourmet-grød til folket — bestil online

syrlige frugter, sød karamelsauce, sprød knasende granola og en tilpas saltet base. Vi er ekstremt nørdede omkring de retter vi serverer i vores restauranter, …

Bestil GRØD til afhentning og levering, køb vores egne grødprodukter online eller find den tætteste grødbar. Vi har butikker i København, Kongens Lyngby og Århus. Fed energi!

Grød | Café – VisitCopenhagen

Grød | Café | VisitCopenhagen

Grød er en cafe på den hippe Jægersborggade og flere andre steder omkring i København. Og som navnet ganske rigtigt afslører, så er det lige netop grød, …

Grød er en cafe på den hippe Jægersborggade og flere andre steder omkring i København. Og som navnet ganske rigtigt afslører, så er det lige netop grød, der er på menuen. 

GRØD Torvehallerne, København – Restaurantanmeldelser

GRØD Torvehallerne, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

GRØD Aarhus, Århus: Se 15 objektive anmeldelser af GRØD Aarhus, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 260 af 638 restauranter i Århus.

GRØD Torvehallerne, København: Se 196 objektive anmeldelser af GRØD Torvehallerne, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 54 af 2.740 restauranter i København.

GRØD Aarhus, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

GRØD – Kongens Lyngby – Menu, prices, restaurant reviews

GRØD – Startside

Morgenmads- og brunchrestaurant Likørstræde 5, 2800 Kongens Lyngby

hjemmelavet grød af gode råvarer i Latinerkvarteret i Århus

Grød – hjemmelavet grød af gode råvarer i Latinerkvarteret i Århus

Grød er på mange måder en glemt spise, som flere ikke forbinder med “rigtig” mad. Det er en stor fejl, for grød lavet med gode råvarer smager

Grød – Restaurant og café – visit frederiksberg – københavn

Grød – Restaurant og café D. 24. september 2011 åbnede Danmarks første grødbar i en lille kælder på Nørrebro. Missionen var – og er stadigvæk – at redefinere grødbegrebet. Grød kan være andet end kedelig klistret havregrød. Vi vil vise verden at grød kan være lækkert, delikat og alsidigt!

Grød København K – Dagens Menu

Keywords: grød restaurant, restaurant grød