Dygtig i spil synonym

i spil — Den Danske Ordbog – Ordnet

i en tilstand hvor det er muligt for udøverne af et (bold)spil at spille det normalt om en bold, brik el.lign. Ord i nærheden flyve stryge ramme2 ramme …

spil — Den Danske Ordbog – Ordnet

som indsats, med mulighed for gevinst eller tab i et lotteri, et væddemål el.lign. Synonym uformelt på højkant. Eksempler stå/være på spil ikon …

Synonymer for VÆRE DYGTIG – Krydsord

Synonymer for VÆRE DYGTIG

Liste over synonymer til det ord VÆRE DYGTIG og 3 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord VÆRE DYGTIG og 5 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym for Spille på – Synonymbog.com

Synonym for Spille på

Vi fandt 15 synonymer for spille på. Se nedenfor hvad spille på betyder og hvordan det bruges på dansk. Spille På betyder omtrent det samme som Alludere Til …

Beskrivelse og synonymer for ordet Spille på

Synonym for Spil – Synonymbog.com

Synonym for Spil

Synonymer for spil · nerve, · bowling, · koncerter, · gi, · Olsen, · canasta, · lotterier, · go, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Spil

Sæt med 3 spil Idiomer, Antonymer, Synonymer

Sæt med 3 spil Idiomer, Antonymer, Synonymer – FORLAGET VEKTOR

Sæt med de 3 spil. – Idiomer – Antonymer – Synonymer. Sælges samlet med rabat. Læs meget mere om spil og regler i beskrivelsen herunder.

SPIL – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 364 løsningsforslag for ordet SPIL som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til SPIL.

Sjældne ord — sproget.dk

dygtig, adj. stor, omfattende e.l. grundig; ordentlig; eftertrykkelig (sj.) (gl.) … gnav2, sb.itk. spil med kort (el. brikker) med tal el. billeder på som …

Ordbog | Kan du dit gamer sproget? – Esportsadvokaten.dk

Ordbog | Kan du dit gamer sproget? | Esportsadvokaten

“Abilities” er et meget generelt udtryk, som bruges i de fleste spil, … Et synonym til “abuse” er “exploit”. … Udtrykket bruges fx i spillet LOL.

På denne side kan du finde en ordbog, som indeholder ord og vendinger fra esportsmiljøet. Gratis første snak med en specialist om din sag.

ES – tysk oversættelse – bab.la dansk-tysk ordbog

“dygtig person”; “kortspil”. 1. “dygtig person” … Synonymer (tysk) for “es sei denn”: es sei denn … Hangman Hangman Lyst til et spil?

Keywords: dygtig i spil synonym, dygtig i spil