Der er et yndigt land fodbold tekst

Danmarks nationalsang og andre kendte danske … – SpilTips.dk

Danmarks nationalsang og andre kendte danske landsholdssange – SpilTips.dk

Der er et yndigt land – Teksten. Tekst: Adam Oehlenschläger, 1823 … tilbage til det sted og den tid, hvor Danmark eksempelvis vandt EM i fodbold.

Hvilke vers af “Der er et yndigt land” – synges til landskampe?

Tak for svar. Har været inde og kigge på fsk. sider, – men jeg mangler svar på hvilke vers der synges under fodboldlandskampene – er det kun første vers?

Der er et yndigt land – Højskolesangbogen

Der er et yndigt land

Der er et yndigt land er skrevet i en tid med en voksende national og folkelig bevidsthed i kølvandet på krigsnederlagene i begyndelsen af 1800-tallet.

Der er et yndigt land er skrevet i en tid med en voksende national og folkelig bevidsthed i kølvandet på krigsnederlagene i begyndelsen af 1800-tallet. I sangen priser Oehlenschläger dansk natur, historie og fædreland, og derved skiller sangen sig ud fra andre samtidige fædrelandssange: Den priser landets egne kvaliteter frem for at nedgøre andre.

Der er et yndigt land Lyrics

“DER ER ET YNDIGT LAND” LYRICS by DANSKE FODBOLDFANS: Der er et yndigt…

Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand. Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal

DER ER ET YNDIGT LAND LYRICS by DANSKE FODBOLDFANS: Der er et yndigt land, / det står med brede …

Der er et yndigt land – Wikipedia, den frie encyklopædi

Brug af “Kong Christian” kan et dansk fodboldpublikum opfatte som en fejl. Både teksten og H.E. Krøyers musik har været kritiseret.

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen – Jule-Sange.dk

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen | Sangtekst | Jule-Sange.dk

Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen. Tekst: Adam Oehlenschläger (1819) Musik: H. E. Krøyer (1835). Den klassiske Version.

Her finder du sangteksten og musikken til sangen Der Er Et Yndigt Land – Nationalsangen. Bliv klar til og syng med på din yndlings julesang.

Der Er Et Yndigt Land Sports Udgave Chords – Ultimate Guitar

DER ER ET YNDIGT LAND SPORTS UDGAVE CHORDS by Misc Traditional @ Ultimate-Guitar.Com

30. jun. 2021 — Fodbold/sports udgave af Danmarks nationalsang. … Der er et yndigt land (Danmarks nationalsang) Tekst: Adam Oehlenschläger, …

Fodbold/sports udgave af Danmarks nationalsang. Forsimplede til begynder guitar.

Der er et yndigt land – Fest ABC

Der er et yndigt land

Melodi: H.E. Krøyer 1835 – Tekst: Adam Oehlenschläger 1823. Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand, det bugter sig i bakke, …

Keywords: der er et yndigt land fodbold tekst