Amu kurser online

AMU kurser Online – fjernundervisning – Aalborg Handelsskole

AMU-kurser som 100% fjernundervisning. Online kursus med tilskud

Vi udbyder flere AMU-kurser online. Kurserne kan du tage hjemmefra via 100% fjernundervisning og samtidig kan der søges om VEU-godtgørelse.

AMU kurser – Fjernundervisning – Finduddannelse.dk

Amukurser som fjernundervisning – Tag dit amuforløb som e-learning

Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. Kurser; AMU – …

Find og sammenlign kompetenceudvikling. AMU – Arbejdsmarkedsuddannelser som Online.

AMU Kurser

Forside

med en ny og helt opdateret version af amukurs.dk den 1. marts 2023. Søg kurser. Du kan enten søge på specifikke kurser eller på søgeord. Hvis du søger på et …

Fjernundervisning og øvrige kurser – AMU-Fyn

Fjernundervisning og øvrige kurser

Vi udbyder en række kurser, som falder inden for kategorien ‘Øvrige’. Denne kategori dækker over kursusområder inden for individuel kompetenceudvikling, …

Kursusoversigt – Tietgen – TietgenSkolen

Kursusoversigt – Tietgen

På Tietgen har vi mere end 300 AMU-kurser, som du kan vælge mellem. 2. Vælg dato. Når du har fundet det kursus, du vil tilmeldes, skal du klikke på …

Fjernundervisning – online kurser med godtgjorte udgifter

Få fjernundervisning på AMU online kurser med godtgørelse til AMU målgruppen. Hjælp til dig med hjemmearbejde. Find dit kursus og tilmeld dig nu.

Online kurser – Kursuscenter Nord

Online kurser

EUC Nord tilbyder en række online kurser, som du kan se nedenfor. De fleste er AMU-kurser og man få kr. 892 pr. dag pr. medarbejder i VEU-godtgørelse.

AMU-online – kursuspakker – Kurser for ledige

AMU-online – kursuspakker. Vi på Aarhus Business College har gjort det muligt at tage en lang række af vores AMU-kurser som onlineundervisning.

Find et online kursus på Roskilde Handelsskole – RHS

Tag online kurser på Roskilde Handelsskole. Vi tilbyder en lang række AMU-kurser og online læringsforløb, som er 100% fjernundervisning.

Online kurser og uddannelse – Teknisk Landsforbund

Online kurser og uddannelse – Teknisk Landsforbund

På AOF onlinekurser kan du tage kurser i programmer som AutoCad, Revit, … for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser.

Her på siden kan du få et overblik over dine muligheder.

Keywords: amu kurser online