Alinea online test fransk

Onlineprøver Fransk | Alinea

Onlineprøverne i fransk kan bruges til at teste elevernes færdigheder i lytning, læsning, sprog og sprogbrug og skriftlig fremstilling.

Onlineprøverne i fransk kan bruges til at teste elevernes færdigheder i lytning, læsning, sprog og sprogbrug og skriftlig fremstilling. Med onlineprøverne kan eleverne vænne sig til prøvesituationen, forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende. Onlineprøverne er ikke blot et prøvemateriale, men også et undervisningsmateriale.

Prøve og evaluering til fransk – Alinea

Prøve og evaluering til fransk | Alinea

Eleverne har mulighed for at teste deres færdigheder inden for forskellige emner med prøver der tester deres skriftelige fransk og deres lytteforståelse.

Alinea tilbyder en stor mængde af forskellige prøvematerialer til franskfaget i folkeskolen. Eleverne har mulighed for at teste deres færdigheder inden for forskellige emner med prøver der tester deres skriftelige fransk og deres lytteforståelse. Udskolingseleverne får mulighed for at teste deres viden med prøver der minder om afgangsprøverne i franskfaget. Eleverne får på den

Alinea #Alinea Digital

Få hjælp til teknik og adgange mv. Man. til fre.: 8 – 16. 70 25 46 66.

Vive les animaux ! – Forløb – Fransk udskoling – Alinea

Alinea Fransk

tu sais découvrir un zoo français et créer ton propre zoo; tu peux écrire des poèmes et faire une présentation individuelle d’un animal.

Chloé à la Fête du Citron – Forløb – Fransk udskoling – Alinea

Alinea Fransk

tu sais où se trouve Menton; tu peux faire une courte présentation sur Menton; tu sais parler des activités de la Fête du Citron; tu sais décrire et présenter …

Chloé au festival Rock en Seine – Forløb – Alinea Fransk

Bienvenue au festival Rock en Seine – l’un des plus grands festivals de musique en France. Chaque année, fin août, environ 100.000 spectateurs viennent au …

Chloé au marché de Noël – Forløb – Fransk udskoling – Alinea

Alinea Fransk

Når du besøger Alineas fagportaler, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies. Vi bruger primært cookies til at forbedre brugeroplevelsen ved at huske …

Onlineprøver Matematik | Alinea

Onlineprøverne kan bruges til at teste eleverne i fagets færdigheds- og vidensområder. … matematik, engelsk, tysk, fransk, biologi og geografi. Læs mere >.

Med Onlineprøver Matematik kan eleverne vænne sig til prøvesituationen, forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende. Onlineprøverne er ikke blot et prøvemateriale, men også et undervisningsmateriale. 

Folkeskolens test og prøver

Aktuel information. Frivillige Test 1/2 – 31/3. Det er nu muligt at booke til frivillige test. NB. Opgaveafprøvning …

Keywords: alinea online test fransk